Реч на отварању изложбе Производи абаџијског заната - (Serbia), Milina Ivаnović-Bаrišić (Гласник Етнографског института САНУ; Издање 56 Број 2 (2008), 2008)
Реч на отварању изложбе: Производи абаџијског заната аутор Снежанa Томић-Јоковић