Реч на отварању изложбе Зооморфни орнамент у традиционалној култури Шумадије - (Serbia), Milina Ivаnović-Bаrišić (Гласник Етнографског института САНУ; Издање 56 Број 2 (2008), 2008)
Реч на отварању изложбе: Зооморфни орнамент у традиционалној култури Шумадије, аутор Светлана Радојковић