Реч на отварању изложбе Зооморфни орнамент у традиционалној култури Шумадије - (Serbia), Milina Ivаnović-Bаrišić (Гласник Етнографског института САНУ, 2008)
Реч на отварању изложбе: Зооморфни орнамент у традиционалној култури Шумадије, аутор Светлана Радојковић