Истраживања Новог Пазара и околине – некадашњи и савремени изазови - Aksić (Serbia), Nina (Bulletin of the Institute of Ethnography SASA; Vol 66 No 1 (2018): Historical Retrospectives of Ethnology and Anthropology, 2018)
Истраживања Новог Пазара и околине – некадашњи и савремени изазови