Мали лексикони српске културе – Етнологија и антропологија - Bogranović (Serbia), Bojana (Bulletin of the Institute of Ethnography SASA; Vol 66 No 1 (2018): Historical Retrospectives of Ethnology and Anthropology, 2018)
Мали лексикони српске културе – Етнологија и антропологија